Kevesebb várakozás – több lehetőség,

Segítünk áttörni az idegen 언어 okozta akadályt!

Fordítás akár 24-48 órán belül. Kérjen árajánlatot percek alatt!

Miért éppen mi?

A Yongdal (영달, 榮達) koreai szó, jelentése „előrelépés”, „előmenetel”. Fordítóirodánk az a hely, ahol a fiatalos lendület, a sok éves tapasztalat, a széleskörű szakértelem és a koreai nyelv szeretete együtt tökéletes harmóniát alkotnak.

Küldetésünk, hogy megbízható fordításainkkal támogassuk a magyar–koreai gazdasági kapcsolatok bővülését, és megfeleljünk a koreai nyelvtudásra egyre növekvő igénynek.

Ezért is éreztük szükségét, hogy megalapítsuk a Yongdalt, a kifejezetten Koreára és koreai nyelvre specializálódott fordítóirodát. A Yongdal egy közös siker és alig várjuk, hogy Önt is elégedett ügyfeleink körében köszönthessük!

Legyen VIP ügyfelünk!

Az alábbiak egyedi elbírálás alá esnek és ilyen megrendelések esetén kedvezményt biztosítunk:

  • hosszútávú együttműködés
  • állandó jellegű, szerződéses megrendelések
  • hosszú szövegek

Sürgős fordítások

Sürgősen le kellene fordítani azt a szöveget? Igényeljen expressz fordítást és akár már 24 órán belül kézhez kaphatja elektronikus kézbesítés esetén!

((A fordítás teljesítési határideje az előleg beérkezési időpontjától számítva értendő és nagyban függ a lefordítandó szöveg terjedelmétől. További információkért kérjük, olvassa el ÁSZF-ünket!)

Természetesen

Elkötelezettek vagyunk Földünk és környezetünk védelme mellett, ezért az elkészült fordításokat alapértelmezetten elektronikusan kézbesítjük, de amennyiben szükséges, postai kézbesítésre is van lehetőség.

Most minden kedves ügyfelünknek egy ingyenes, névre szóló E-képeslappal kedveskedünk az elkészült fordítás mellé!

Szolgáltatásaink

Fordítás

A legköltséghatékonyabb szolgáltatásunk. Gyors és egyszerű.

Hivatalos fordítás

Az elkészült fordítás tartalmazni fogja az eredeti és a lefordított szöveget, ami mellé kiállítunk egy nyilatkozatot, a fordítás eredetét igazolandó.

Záradékolt fordítás

Az elkészült fordítást összetűzzük a hivatalos fordítási nyilatkozattal, majd lezárással látjuk el. Kizárólag postai kézbesítéssel választható.



Árajánlatot kérek

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk és kérjen árajánlatot percek alatt.














Üzemeltető:

Karhut Group Bt.
Adószám: 27555204-1-43
Cégjegyzékszám: 01-06-797262
Székhely: 1194 Budapest, Nádasdy utca 125/B. (A székhely nem ügyfélszolgálati iroda, ügyfélfogadás nincs.)